OM OS I DAG

Vores koncept er simpelt. Vi laver fuglehuse i Danmark, sælger dem og etablerer bysamfund i det fattige østafrikanske land, Burundi. Det er udviklingsbistand i en ny og folkelig forankret udgave. Det gør en forskel både herhjemme og i Burundi.  I Danmark involveres skoler, institutioner, væresteder og kunstnere, som maler fuglehuse om til små kunstværker. Husene sælges, pynter i danske haver og minder ejeren om,  at dansk udviklingsbistand nytter. Pengene bruges på landsbyprojekter, hvor Byg1By bl.a. uddanner fattige mennesker, så de kan få en indtægt, og selv kæmpe sig ud af fattigdommen. 

 

Byg1By arbejder ikke med udviklingsbistand i traditionel forstand, men med hjælp til selvhjælp. For nogle er kommercialism et ”fy-ord”. Sådan ser vi ikke på det, vi anser netop den kommercielle tilgang som en styrke, og en nøgle til en vellykket udvikling. Byg1By støtter iværksættere, gode ideer, der sikrer at vores projekter er lokalt forankret, holdbare og giver målgrupperne et opmuntrende skub i den rigtige retning: At klæde folk på, så de selv er i stand til at arbejde sig ud af fattigdommen og sætte nye mål for fremtiden.

Mission


Med udgangspunkt i folkelig forankring og frivillighed vil vi skabe forståelse for dansk udviklingsbistand udført i øjenhøjde med befolkningen. 


Vision


Vi vil være synlige i hele Danmark ganske enkelt ved at involvere uddannelsessektoren, kulturlivet og borgere her i landet høj som lav. Vi vil gøre en forskel i Afrika ved at fokusere på "hjælp til selvhjælp". Fuglehuse i Danmark bliver til landsbysamfund i Burundi.

Bestyrelse


Formand:

Bjarne Larsen Kron


Næstformand:

Anselme Bankambona


Kasserer:

Marie Kvistgaard


Sekretær:

Gunnar Hansen


Øvrige bestyrelsesmedlemmer:


Jørgen JørgensenThorkild Høy


Suppleanter:

Knud Koldkjær

og

Kristian Bendix


Revisor: Jan Kristensen

Forretningsplan

KONTAKT

Produktion og Salg

Thorkild Høy (Produktion)

Kristina Villén

(Salg)

Ringstedvej 659, 4100 Ringsted

thorkild @ hoey.dk - 20857957

kristina @ villén.dk - 21848383

 

Kommunikation og Projekter

Bjarne Larsen Kron

Højelsevej 3

4623 Lille Skensved

bjarne.wes @ gmail.com - 23254069

KONTO

Nykredit Bank

5479 1915840

 

MOBILEPAY

29419

 

CVR NUMMER

28895992

 

Copyright © All Rights Reserved - Byg1By

NYHEDER

Følg os på facebook, hvor du løbende kan læse nyt om Byg1By i Danmark og projekterne i Burundi.

Hjemmesiden sidst opdateret d. 09-10-2019