Det kan du gøre

VIL DU STØTTE OS?

 

Vil du støtte os kan du gøre følgende:

 

  • Donere et beløb og få en fuglekasse i bytte
  • Deltage i det frivillige arbejde
  • Bliv medlem
  • Materiale bidrag
  • Gaver med skattefradrag

 

DONERE ET BELØB OG FÅ EN FUGLEKASSE I BYTTE:

 

Se alle fuglekasserne: Her.

 

DELTAGE I DET FRIVILLIGE ARBEJDE:

 

I Byg1By er der fart over feltet. Vi har vokseværk, og kan derfor godt bruge estra hænder.

 

Det er lysten der driver arbejdet, og det skal være sjovt og givende.

 

Vi søger frivillige, unge som ældre, piger, drenge, mænd og kvinder. Der er nok at tage fat på:

 

Er du kunstner, professionel eller på fritidsplan? Så giv os et praj, vi mangler altid nye kunstnere til at dekorere vores fuglehuse

 

Er du galleriejer? Kontakt os hvis du har mod på at udstille nogle af vores kunstneres værker

 

Er du tømrer, snedker, eller med i en håndværkerklub? Ring til os og lad os få en snak om, hvordan du kan hjælpe til med at skære træ ud til fuglehuse

 

Har du lyst til at give en hånd med, når vi er på messer, udstillinger og markeder? Jamen, ring endelig :-)

 

Har du gode ideer til projekter, ny kommunikation, skriveklør? Sig frem og lad os få en snak

 

Er du skolelærer/pædagog og mangler et en temauge for din klasse, om Afrika, dansk udviklingsbistand kombineret med sløjd og udfoldelse af kunstneriske færdigheder? Fortvivl ikke, kontakt os så vi kan sammensætte en spændende uge

 

Er du virksomhedsejer og leder efter et spændende projekt, som passer ind i netop din CSR-strategi? Ring/skriv med det samme og lad os sammensætte et projekt, som passer ind i vores strategi i Burundi.

 

BLIV MEDLEM:

 

For 100 kroner pr. år kan du blive medlem af Byg1By og være med til at gøre en stor forskel. Samtidig er du med til, at styrke den folkelige forankring og forståelse for, at dansk udviklingsbistand, med vægt på hjælp til selvhjælp, nytter. Du er, som medlem, ambasadør for Byg1By og arbejdet med at kunstnere, skoler, gallerier, høje som lave, udbreder kendskabet til dansk udviklingsbistend med vægt på "hjælp til selvhjælp".

 

Reg .nr.: 5479 - Kontonummer: 1915840, mrk. ”Medlem”.

 

For at vi kan holde styr på vores medlemskartotek bedes du sende din fysiske adresse, mailadresse og gerne også dit telefonnummer til: gunnarkamma @ gmail.com. Du kan også blive medlem, eller forny dit medlemskab via vores Webshop.

 

MATERIALE BIDRAG:

 

Materialer til at lave et fuglehus, træ, vindue, skruer løber op i 30 kroner pr. hus. Dit bidrag vil udelukkende gå til at vi har en "kassebeholdning" til indkøb af materialer, samtidig med, at vi nedbringer omkostningerne, så vi kan anvende endnu flere penge pr. fuglehus, på vores projekter i Burundi.Du kan frit vælge at bidrage med materialer til en fuglekasse (30 kr), 2, 3, 4 eller?

 

Reg.nr. 5479 Kontonr. 1915840. I tekstfeltet skriver du "Bidrag, materialer".

 

GAVER MED SKATTEFRADRAG:

 

Byg1By har indgået et samarbejde med Merkur bank, hvor Merkurfondens bestyrelse har godkendt og besluttet, at gavebidrag med anbefaling til frivilligforeningen Byg1By, kan modtages i Merkurfonden, der efterfølgende overfører beløbet til Byg1By. Det betyder, at du nu kan støtte et af Byg1By generelt samt vores mange udviklingsprojekter i Burundi gennem donationer og gaver med skattefradrag.

 

Husk at angive, at du anbefaler at Merkurfonden bevilger støtten til: Byg1By.

 

Donationer/gaver op til 15.600 kr. i 2017 er fradragsberettigede. (pr. person). Vil du benytte dig af denne mulighed, skal du huske at angive dit personnummer, navn og adresse til brug for indberetninger af dine indbetalinger til skat.

 

Merkurfondens konto nr. 8401 1299314. Ønsker du ikke at gøre brug af skattefradrag: Indsæt da venligst beløbet på Byg1By kontoen: reg.nr.: 5479 Kontonr.: 1915840

 

Byg1By vil sætte stor pris på, at du informerer os om din donation/gave, så vi kan holde styr på vores processer, og ikke mindst sende dig en hilsen som tak. Send mailen til: gunnarkamma @ gmail.com.

 

 

Kontakt info:

 

 

Produktion og Salg

Thorkild Høy

Slimmingevej 51, 4100 Ringsted

thorkild @ hoey.dk - 20857957

 

Kommunikation og Projekter

Bjarne Larsen Kron

Højelsevej 3

4623 Lille Skensved

bjarne.wes @ gmail.com - 23254069

 

Copyright © All Rights Reserved - Byg1By