Om os

 

 

OM OS

 

Vores koncept er simpelt og derfor godt. Vi laver fuglehuse i Danmark, sælger dem og etablerer bysamfund i det fattige østafrikanske land, Burundi. Det er udviklingsbistand i en ny og folkelig forankret udgave. Det gør en forskel både herhjemme og i Burundi. I Danmark involveres skoler, institutioner, væresteder og kunstnere, som maler fuglehuse om til små kunstværker. Husene sælges, pynter i danske haver og minder ejeren om, at dansk udviklingsbistand nytter. Pengene bruges på landsbyprojekter, hvor Byg1By bl.a. uddanner fattige mennesker, så de kan få en indtægt, og selv kæmpe sig ud af fattigdommen.

 

Byg1By arbejder ikke med udviklingsbistand i traditionel forstand, men med hjælp til selvhjælp. For nogle er kommercialism et ”fy-ord”. Sådan ser vi ikke på det, vi anser netop den kommercielle tilgang som en styrke, og en nøgle til en vellykket udvikling. Byg1By støtter iværksættere, gode ideer, der sikrer at vores projekter er lokalt forankret, holdbare og giver målgrupperne et opmuntrende skub i den rigtige retning: At klæde folk på, så de selv er i stand til at arbejde sig ud af fattigdommen og sætte nye mål for fremtiden.

Bestyrelse

 

Formand:

Bjarne Larsen Kron

 

Næstformand:

Anselme Bankambona

 

Kasserer:

Marie Kvistgaard

 

Sekretær:

Gunnar Hansen

 

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

 

Jørgen Jørgensen

 

Chrisitan Koch Jørgensen

 

Thorkild Høy

 

Suppleanter:

Knud Koldkjær

og

Kristian Bendix

 

Revisor: Jan Kristensen

Mission

 

Med udgangspunkt i folkelig forankring og frivillighed vil vi skabe forståelse for dansk udviklingsbistand udført i øjenhøjde med befolkningen.

 

Vision

 

Vi vil være synlige i hele Danmark ganske enkelt ved at involvere uddannelsessektoren, kulturlivet og borgere her i landet høj som lav. Vi vil gøre en forskel i Afrika ved at fokusere på "hjælp til selvhjælp". Fuglehuse i Danmark bliver til landsbysamfund i Burundi.

Forretningsplan

 

 

 

 

KONTAKT

Produktion og Salg

Thorkild Høy (Produktion)

Kristina Villen (Salg)

Ringstedvej 659, 4100 Ringsted

thorkild @ hoey.dk - 20857957

kristina @ villen.dk - 21848383

 

Kommunikation og Projekter

Bjarne Larsen Kron

Højelsevej 3

4623 Lille Skensved

bjarne.wes @ gmail.com - 23254069

 

 

 

KONTO

Nykredit Bank

5479 1915840

 

Swipp

45 20857957

 

CVR NUMMER

28895992

 

NYHEDER

Følg os på facebook, hvor du løbende kan læse nyt om Byg1By i Danmark og projekterne i Burundi.

Copyright © All Rights Reserved - Byg1By