DET KAN DU GØRE

VIL DU STØTTE OS?

 

Vil du støtte os kan du gøre følgende:

 

 • Donere et beløb og få en fuglekasse i bytte
 • Deltage i det frivillige arbejde
 • Bliv medlem
 • Materiale bidrag
 • Gaver med skattefradrag
 • Donation via indsamlingsplatformen 'BetterNow'



DONERE ET BELØB OG FÅ EN FUGLEKASSE I BYTTE:

P1040535 - Kopi
P1040531

DELTAGE I DET FRIVILLIGE ARBEJDE:

 

I Byg1By er der fart over feltet. Vi har vokseværk, og kan derfor godt bruge estra hænder.

 

Det er lysten der driver arbejdet, og det skal være sjovt og givende.

 

Vi søger frivillige, unge som ældre, piger, drenge, mænd og kvinder. Der er nok at tage fat på:

 

 • Er du kunstner, professionel eller på fritidsplan? Så giv os et praj, vi mangler altid nye kunstnere til at dekorere vores fuglehuse

 

 • Er du galleriejer? Kontakt os hvis du har mod på at udstille nogle af vores kunstneres værker

 

 • Er du tømrer, snedker, eller med i en håndværkerklub? Ring til os og lad os få en snak om, hvordan du kan hjælpe til med at skære træ ud til fuglehuse

 

 • Har du lyst til at give en hånd med, når vi er på messer, udstillinger og markeder? Jamen, ring endelig :-)

 

 • Har du gode ideer til projekter, ny kommunikation, skriveklør? Sig frem og lad os få en snak

 

 • Er du virksomhedsejer og leder efter et spændende projekt, som passer ind i netop din CSR-strategi? Ring/skriv med det samme og lad os sammensætte et projekt, som passer ind i vores strategi i Burundi.

 

BLIV MEDLEM:

 

For 100 kroner pr. år kan du blive medlem af Byg1By og være med til at gøre en stor forskel (familiemedlemsskab 150 kr). Samtidig er du med til, at styrke den folkelige forankring og forståelse for, at dansk udviklingsbistand, med vægt på hjælp til selvhjælp, nytter. Du er, som medlem, ambasadør for Byg1By og arbejdet med at kunstnere, skoler, gallerier, høje som lave, udbreder kendskabet til dansk udviklingsbistand med vægt på "hjælp til selvhjælp".

 

Reg .nr.: 5479 - Kontonummer: 1915840, mrk. ”Medlem”.

 

For at vi kan holde styr på vores medlemskartotek bedes du sende din fysiske adresse, mailadresse og gerne også dit telefonnummer til: Bendix.Inge@gmail.com. Du kan også blive medlem, eller forny dit medlemskab via vores Webshop.

 

KØB BURUNDI SANGEN:

 

Huba og Jonathan Ash lavede en sang som underlægningsmusik til Søren Ryges potrætudsendelse. Den kan hentes som app til download på mobiltelefonen, tabletten eller computeren. Søg på: Grundig i Burundi

 

MATERIALE BIDRAG:

 

Materialer til at lave et fuglehus, træ, vindue, skruer løber op i 30 kroner pr. hus. Dit bidrag vil udelukkende gå til at vi har en "kassebeholdning" til indkøb af materialer, samtidig med, at vi nedbringer omkostningerne, så vi kan anvende endnu flere penge pr. fuglehus, på vores projekter i Burundi.Du kan frit vælge at bidrage med materialer til en fuglekasse (30 kr), 2, 3, 4 eller?

 

Reg.nr. 5479 Kontonr. 1915840 eller via MobilePay nummeret 29419. I tekstfeltet skriver du "Bidrag, materialer" samt gerne også din email-adresse, så vi løbende kan sende dig vores nyhedsbreve.

 

GAVER MED SKATTEFRADRAG:

 

Byg1By har indgået et samarbejde med Merkurfonden, og aftalt at gavebidrag med anbefaling til frivilligforeningen Byg1By kan modtages i Merkurfonden. Merkurfonden er godkendt i henhold til ligningslovens §8a, hvilket betyder at bidrag til Merkurfonden er fradragsberettigede.

 

Gaver/bidrag op til 17.000 kr. i 2021 er fradragsberettigede (per person). Vil du benytte dig af denne mulighed, skal du indbetale dit bidrag på konto 8401 1299314.  

 

Husk at oplyse dit personnummer, navn og adresse. Dette er nødvendigt for at Merkurfonden kan indberette dine gaver/bidrag til Skat.   

 

Du kan læse mere om Merkurfonden her: www.merkurfonden.dk.

 

Husk at angive, at du anbefaler at Merkurfonden bevilger støtten til: Byg1By.

 

Ønsker du ikke at gøre brug af skattefradrag: Indsæt da venligst beløbet på Byg1By kontoen:  reg.nr.: 5479 Kontonr.: 1915840 eller via MobilePay nummeret 29419.

 

Byg1By vil sætte stor pris på, at du informerer os om din donation/gave, så vi kan holde styr på vores processer, og ikke mindst sende dig en hilsen som tak. Send mailen til: mk @ byg1by.dk.


FOREDRAG


 

Vi kommer meget gerne for at holde et foredrag om, hvad vi laver i Byg1By  - både i Danmark og Burundi.